Video: comedian Russell Brand wordt beschuldigd van verkrachting en aanranding

Video: comedian Russell Brand wordt beschuldigd van verkrachting en aanranding

Video: comedian <em>Russell Brand</em> wordt beschuldigd van <em>verkrachting</em> en aanranding ZIEN: Russell Brand reageert op beschuldiging van verkrachting via YouTube De Britse komiek Russell Brand, die zaterdag van verkrachting, aanranding en emotioneel misbruik werd beschuldigd, heeft zijn optreden zaterdagavond in Londen door laten gaan. Volgens de BBC kreeg de acteur na afloop van de show in het Troubadour Wembley Park Theatre een minutenlange ovatie van het publiek. Waardering"Ik waardeer jullie steun enorm, ik hou van jullie, ik wil een fantastische show voor jullie doen", zei de ex van Katy Perry. "Ik heb veel dingen om met jullie over te praten. Er zijn uiteraard een aantal dingen waar ik absoluut niet over kan praten en ik waardeer het dat jullie dat begrijpen", zei Russell, waarna er volgens de BBC gelach klonk uit de zaal. "We staan achter je"Volgens de BBC zat er op de voorste rij een vrouw die een bordje met de tekst "Wij staan achter je" omhoog hield. Nadat hij het publiek had gevraagd niet te filmen, bedankte hij de toeschouwers voor hun steun. Bekijk de Shownieuws-video over Russell Brand hierboven. Bekijk ook ZIEN: Johnny Depp terug op het witte doek in Jeanne du Barry Bekijk deze video » Verklapt René Froger het Toppers thema? "Het is heel apart" Bekijk deze video »
Show :
Zondag 17 september 2023 om 12:48

ZIEN: Russell Brand reageert op beschuldiging van verkrachting via YouTube

De Britse komiek Russell Brand, die zaterdag van verkrachting, aanranding en emotioneel misbruik werd beschuldigd, heeft zijn optreden zaterdagavond in Londen door laten gaan. Volgens de BBC kreeg de acteur na afloop van de show in het Troubadour Wembley Park Theatre een minutenlange ovatie van het publiek.

Waardering
"Ik waardeer jullie steun enorm, ik hou van jullie, ik wil een fantastische show voor jullie doen", zei de ex van Katy Perry. "Ik heb veel dingen om met jullie over te praten. Er zijn uiteraard een aantal dingen waar ik absoluut niet over kan praten en ik waardeer het dat jullie dat begrijpen", zei Russell, waarna er volgens de BBC gelach klonk uit de zaal.

"We staan achter je"
Volgens de BBC zat er op de voorste rij een vrouw die een bordje met de tekst "Wij staan achter je" omhoog hield. Nadat hij het publiek had gevraagd niet te filmen, bedankte hij de toeschouwers voor hun steun.

Bekijk de Shownieuws-video over Russell Brand hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's