Hilarische beelden: Robbert Rodenburg breekt in lachen uit in Oh, Wat Een Jaar!

Hilarische beelden: Robbert Rodenburg breekt in lachen uit in Oh, Wat Een Jaar!

Zondag 17 september 2023 om 15:51

In Oh, Wat Een Jaar spelen Chantal Janzen, Ruben Nicolai en Gerard Joling een scène na uit de bekende animatiefilm De Gelaarsde Kat. Nog voordat de scène lekker op gang komt, slaat de slappe lach toe bij Robbert Rodenburg en Donnie.

Tekst gaat verder onder de video.

Hilarische beelden: <em>Robbert Rodenburg</em> breekt in lachen uit in <em>Oh, Wat Een Jaar!</em> In Oh, Wat Een Jaar spelen Chantal Janzen, Ruben Nicolai en Gerard Joling een scène na uit de bekende animatiefilm De Gelaarsde Kat. Nog voordat de scène lekker op gang komt, slaat de slappe lach toe bij Robbert Rodenburg en Donnie. Tekst gaat verder onder de video. Chantal in de problemenHet aanstekelijke gelach van Robbert en Donnie zorgt ervoor dat zelfs Chantal moeite heeft om in haar rol te blijven tijdens het spelen van de scène. Bekijk het fragment van Oh, Wat Een Jaar! hierboven. Oh, Wat Een Jaar! zie je zaterdagavond om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, Wat een Jaar! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Chantal Janzen presenteert het 'erotisch journaal' (Oh, Wat Een Jaar!) Bekijk deze video » Zien: Gerard Ekdom loopt helemaal vast bij Game Boy-vraag in Oh, Wat Een Jaar! Bekijk deze video »
TV :
Hilarische beelden: Robbert Rodenburg breekt in lachen uit in Oh, Wat Een Jaar!

Chantal in de problemen
Het aanstekelijke gelach van Robbert en Donnie zorgt ervoor dat zelfs Chantal moeite heeft om in haar rol te blijven tijdens het spelen van de scène.

Bekijk het fragment van Oh, Wat Een Jaar! hierboven. Oh, Wat Een Jaar! zie je zaterdagavond om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, Wat een Jaar! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's