Video: inzittenden auto vluchten na zware aanrijding met motor in Kapelle

Video: inzittenden auto vluchten na zware aanrijding met motor in Kapelle

Zondag 17 september 2023 om 16:56

Op zondag is een motorrijder gewond geraakt bij een ongeval op de kruising van de N289 en de Nijverheidsweg in Kapelle. Het slachtoffer botste tegen een auto. Twee inzittenden van het voertuig zijn aangehouden.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>inzittenden auto</em> vluchten na zware <em>aanrijding</em> met motor in <em>Kapelle</em> Op zondag is een motorrijder gewond geraakt bij een ongeval op de kruising van de N289 en de Nijverheidsweg in Kapelle. Het slachtoffer botste tegen een auto. Twee inzittenden van het voertuig zijn aangehouden. Tekst gaat verder onder de video. AmbulancepersoneelRond 12.30 uur vond het ongeval plaats op de Nijverheidsweg. Terwijl het ambulancepersoneel zich ontfermde over het slachtoffer, gingen de agenten op zoek naar de inzittenden van de auto die de plaats van het ongeval hadden verlaten. De motorrijder werd gecontroleerd en vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Ernstig ongeval in Den Haag: politie zoekt bestuurder gevluchte Volkswagen Polo Bekijk deze video » Heftige beelden: overleden persoon gevonden in water bij Naaldwijk Bekijk deze video »
Nieuws :

Ambulancepersoneel
Rond 12.30 uur vond het ongeval plaats op de Nijverheidsweg. Terwijl het ambulancepersoneel zich ontfermde over het slachtoffer, gingen de agenten op zoek naar de inzittenden van de auto die de plaats van het ongeval hadden verlaten. De motorrijder werd gecontroleerd en vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's