Ernstig ongeval in Den Haag: politie zoekt bestuurder gevluchte Volkswagen Polo

Ernstig ongeval in Den Haag: politie zoekt bestuurder gevluchte Volkswagen Polo

Zondag 17 september 2023 om 13:38

Bij een ernstig ongeval in Den Haag in de nacht van zaterdag op zondag raakten meerdere mensen gewond. Na het ongeluk ging een van de betrokken voertuigen ervandoor. De politie zoekt momenteel naar de bestuurder, maar die is spoorloos.

Tekst gaat verder onder de video.

Ernstig ongeval in <em>Den Haag</em>: politie zoekt bestuurder gevluchte <em>Volkswagen Polo</em> Bij een ernstig ongeval in Den Haag in de nacht van zaterdag op zondag raakten meerdere mensen gewond. Na het ongeluk ging een van de betrokken voertuigen ervandoor. De politie zoekt momenteel naar de bestuurder, maar die is spoorloos. Tekst gaat verder onder de video. TrekvlietbrugHet ongeval vond plaats op de Trekvlietbrug in het stadsdeel Laak. Twee auto's raakten bij het incident betrokken. Eén van de voertuigen kwam met een harde botsing tot stilstand tegen de brug, terwijl de andere auto na het ongeval op de vlucht sloeg. Getuigen melden dat deze tweede auto, een zwarte Volkswagen Polo, tegen het verkeer in is gevlucht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Brand in Vrouwenpolder (Zeeland) bij restaurant op eiland Neeltje Jans Bekijk deze video » Heftige beelden: overleden persoon gevonden in water bij Naaldwijk Bekijk deze video »
Nieuws :

Trekvlietbrug
Het ongeval vond plaats op de Trekvlietbrug in het stadsdeel Laak. Twee auto's raakten bij het incident betrokken. Eén van de voertuigen kwam met een harde botsing tot stilstand tegen de brug, terwijl de andere auto na het ongeval op de vlucht sloeg. Getuigen melden dat deze tweede auto, een zwarte Volkswagen Polo, tegen het verkeer in is gevlucht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's