Nachtmerrie van elke ouder: 'Camperbrand op A28 bij Haren' (video)

Nachtmerrie van elke ouder: 'Camperbrand op A28 bij Haren' (video)

Nachtmerrie van elke ouder: 'Camperbrand op A28 bij Haren' (video) Op de A28 ter hoogte van de afslag naar Haren is zondagavond een camper uitgebrand. Volgens een fotograaf ter plaatse zou een gezin met kinderen zijn ontkomen aan de vlammen. Een nachtmerrie van elke ouder. Bekijk de Hart van Nederland-beelden hierboven. Metershoge vlammenDe camper stond volledig in brand. Volgens de fotograaf waren de vlammen metershoog en zouden er harde knallen te horen zijn. RTV Noord meldt dat de knallen ontstonden door gasflessen. Een aantal zou in de naastgelegen sloot zijn gegooid om af te koelen. Bekijk de HvN-video hieroven. Bekijk ook Bizarre stunt in Den Haag: man doet alsof hij gestoken is om politiehulp te krijgen Bekijk deze video » Schietpartij bij club AIR in Amsterdam: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Op de A28 ter hoogte van de afslag naar Haren is zondagavond een camper uitgebrand. Volgens een fotograaf ter plaatse zou een gezin met kinderen zijn ontkomen aan de vlammen. Een nachtmerrie van elke ouder. Bekijk de Hart van Nederland-beelden hierboven.

Metershoge vlammen
De camper stond volledig in brand. Volgens de fotograaf waren de vlammen metershoog en zouden er harde knallen te horen zijn. RTV Noord meldt dat de knallen ontstonden door gasflessen. Een aantal zou in de naastgelegen sloot zijn gegooid om af te koelen.

Bekijk de HvN-video hieroven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV