Bizarre stunt in Den Haag: man doet alsof hij gestoken is om politiehulp te krijgen

Bizarre stunt in Den Haag: man doet alsof hij gestoken is om politiehulp te krijgen

Zondag 17 september 2023 om 17:29

Een vreemde situatie in Den Haag: een man beweerde dat hij in zijn borst gestoken was en verzocht omstanders om de politie te bellen. Eenmaal ter plaatse ontdekten de hulpdiensten echter dat er geen sprake was van een steekpartij. In plaats daarvan wilde de man gewoon naar huis worden gebracht door de politie.

Tekst gaat verder onder de video.

Bizarre stunt in <em>Den Haag</em>: man doet alsof hij <em>gestoken</em> is om <em>politiehulp</em> te krijgen Een vreemde situatie in Den Haag: een man beweerde dat hij in zijn borst gestoken was en verzocht omstanders om de politie te bellen. Eenmaal ter plaatse ontdekten de hulpdiensten echter dat er geen sprake was van een steekpartij. In plaats daarvan wilde de man gewoon naar huis worden gebracht door de politie. Tekst gaat verder onder de video. Verwarde manRond 01:15 uur 's nachts ontvingen hulpdiensten een noodoproep, zowel de politie als een ambulance werden onmiddellijk naar de locatie gestuurd. Echter, bij aankomst bleek er geen sprake te zijn van een steekincident. In plaats daarvan troffen de autoriteiten een verwarde man aan die verdwaald was en niet meer wist waar hij woonde. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Ernstig ongeval in Den Haag: politie zoekt bestuurder gevluchte Volkswagen Polo Bekijk deze video » Video: inzittenden auto vluchten na zware aanrijding met motor in Kapelle Bekijk deze video »
Nieuws :

Verwarde man
Rond 01:15 uur 's nachts ontvingen hulpdiensten een noodoproep, zowel de politie als een ambulance werden onmiddellijk naar de locatie gestuurd. Echter, bij aankomst bleek er geen sprake te zijn van een steekincident. In plaats daarvan troffen de autoriteiten een verwarde man aan die verdwaald was en niet meer wist waar hij woonde.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's