Daders mishandeling in tram Scheveningen nog niet gepakt: politie zoekt getuigen en filmpjes

Daders mishandeling in tram Scheveningen nog niet gepakt: politie zoekt getuigen en filmpjes

Daders <em>mishandeling in tram</em> Scheveningen nog niet gepakt: politie zoekt getuigen en filmpjes Wilders WOEST na beelden van man met beperking die wordt afgetuigd in tram: 'Beesten!' (video) Vorige week zorgden heftige beelden van een mishandeling in een tram in Scheveningen voor veel ophef. In de video is te zien hoe jongeren een man in een tram volledig aftuigen. De politie weet niet wie het slachtoffer is, deze heeft geen aangifte gedaan, en ook de daders zijn nog niet gepakt. Daarom doet de politie een oproep, ze zijn op zoek naar ooggetuigen en meer filmpjes die wellicht zijn gemaakt. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Schietpartij bij club AIR in Amsterdam: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video » Nachtmerrie van elke ouder: 'Camperbrand op A28 bij Haren' (video) Bekijk deze video » ZIEN: negen volle vrachtwagens richting slachtoffers van aardbeving in Marokko (HvN) Bekijk deze video »
Nieuws :
Maandag 18 september 2023 om 15:15

Wilders WOEST na beelden van man met beperking die wordt afgetuigd in tram: 'Beesten!' (video)

Vorige week zorgden heftige beelden van een mishandeling in een tram in Scheveningen voor veel ophef. In de video is te zien hoe jongeren een man in een tram volledig aftuigen. De politie weet niet wie het slachtoffer is, deze heeft geen aangifte gedaan, en ook de daders zijn nog niet gepakt. Daarom doet de politie een oproep, ze zijn op zoek naar ooggetuigen en meer filmpjes die wellicht zijn gemaakt.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's