Moeder Mary reageert fel op vraag over Marco Borsato: ‘Als mens was hij heel groot’

Moeder Mary reageert fel op vraag over Marco Borsato: ‘Als mens was hij heel groot’

Moeder Mary reageert fel op vraag over Marco Borsato: ‘Als mens was hij heel groot’ Marco Borsato ligt onder vuur, maar hij kan zeker rekenen op de steun van zijn moeder Mary. Als bij Shownieuws een vraag wordt gesteld over haar zoon, komt ze als een leeuwin voor hem op. Borsato wordt door jonge meisjes beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. ‘In een keer om zeep geholpen’“Als mens was hij heel groot. Niet alleen als artiest, maar als mens was hij heel groot en bijzonder”, zegt Mary. “En in een keer is dat om zeep geholpen. Dat vind ik heel erg. Want ik weet, en iedereen met mij die hem kent, wat voor fantastisch mens het is. Ja ik word in een keer fel hè, als je het erover hebt.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws: 'Marco Borsato heeft plannen voor groot tv-interview' Bekijk deze video » Leontine Ruiters openhartig: "Eierstokken en eileider moeten laten verwijderen" Bekijk deze video » Shownieuws: 'Marco Borsato houdt stand, hopen op goed einde' Bekijk deze video »
Entertainment :
Monday 18 September 2023 om 17:09

Marco Borsato ligt onder vuur, maar hij kan zeker rekenen op de steun van zijn moeder Mary. Als bij Shownieuws een vraag wordt gesteld over haar zoon, komt ze als een leeuwin voor hem op. Borsato wordt door jonge meisjes beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

‘In een keer om zeep geholpen’
“Als mens was hij heel groot. Niet alleen als artiest, maar als mens was hij heel groot en bijzonder”, zegt Mary. “En in een keer is dat om zeep geholpen. Dat vind ik heel erg. Want ik weet, en iedereen met mij die hem kent, wat voor fantastisch mens het is. Ja ik word in een keer fel hè, als je het erover hebt.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's