Bekijk de eerste beelden van de troon op Prinsjesdag 2023

Bekijk de eerste beelden van de troon op Prinsjesdag 2023

Bekijk de <em>eerste beelden</em> van de troon op <em>Prinsjesdag 2023</em> Het is de derde dinsdag van de maand en dat betekent Prinsjesdag. Deze editie wordt extra speciaal omdat Alexia waarschijnlijk voor het eerst mee doet. De Instagram van het Koninklijke Huis deelt al wat beelden tijdens de voorbereidingen in de Koninklijke Schouwburg. Bekijk de beelden hieronder. BloemenIn de Koninklijke Schouwburg wordt onder meer de troon klaargemaakt en de bloemen geschikt. Vandaag spreekt de Koning hier de Troonrede uit tijdens de Verenigde Vergadering der Staten-Generaal. Bekijk de Shownieuws-video over Prinsjesdag hierboven en beelden van de voorbereidingen hieronder: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) Bekijk ook Zo ziet Prinsjesdag eruit voor prinses Alexia (Shownieuws) Bekijk deze video » Oranje-fans staan op Prinsjesdag klaar bij Paleis Noordeinde: "Voor de franje van Oranje" Bekijk deze video »
Royals :
Dinsdag 19 september 2023 om 09:33

Het is de derde dinsdag van de maand en dat betekent Prinsjesdag. Deze editie wordt extra speciaal omdat Alexia waarschijnlijk voor het eerst mee doet. De Instagram van het Koninklijke Huis deelt al wat beelden tijdens de voorbereidingen in de Koninklijke Schouwburg. Bekijk de beelden hieronder.

Bloemen
In de Koninklijke Schouwburg wordt onder meer de troon klaargemaakt en de bloemen geschikt. Vandaag spreekt de Koning hier de Troonrede uit tijdens de Verenigde Vergadering der Staten-Generaal.

Bekijk de Shownieuws-video over Prinsjesdag hierboven en beelden van de voorbereidingen hieronder:

Actuele video's

Meer actuele video's