Oranje-fans staan op Prinsjesdag klaar bij Paleis Noordeinde: "Voor de franje van Oranje"

Oranje-fans staan op Prinsjesdag klaar bij Paleis Noordeinde: "Voor de franje van Oranje"

Oranje-fans staan op <em>Prinsjesdag</em> klaar bij Paleis Noordeinde: &quot;Voor de franje van Oranje&quot; Het is vandaag 19 september. De derde dinsdag van de maand en dat betekent Prinsjesdag. Ook dit jaar gaan we weer veel pracht en praal zien van de koninklijke familie met de glazen koets voorop. Deze editie wordt extra speciaal omdat Alexia waarschijnlijk voor het eerst mee doet. De eerste mensen staan klaar bij Paleis Noordeinde. Bekijk de beelden hierboven. Veel oranje-fansBij Paleis Noordeinde in Den Haag staan dinsdagochtend al de eerste mensen klaar om later op deze Prinsjesdag een glimp op te kunnen vangen van de glazen koets met daarin koning Willem-Alexander. Bekijk de Shownieuws-video over Prinsjesdag met de eerste Paleis Noordeinde-bezoekers hierboven. Bekijk ook Caroline van der Plas: 'Paar kilo eraf en dan doe ik DIT pakje aan op Prinsjesdag' Bekijk deze video » Prinsjesdag 2023: zo zagen de voorbereidingen eruit voor de derde dinsdag van de maand Bekijk deze video »
Royals :
Dinsdag 19 september 2023 om 09:13

Het is vandaag 19 september. De derde dinsdag van de maand en dat betekent Prinsjesdag. Ook dit jaar gaan we weer veel pracht en praal zien van de koninklijke familie met de glazen koets voorop. Deze editie wordt extra speciaal omdat Alexia waarschijnlijk voor het eerst mee doet. De eerste mensen staan klaar bij Paleis Noordeinde. Bekijk de beelden hierboven.

Veel oranje-fans
Bij Paleis Noordeinde in Den Haag staan dinsdagochtend al de eerste mensen klaar om later op deze Prinsjesdag een glimp op te kunnen vangen van de glazen koets met daarin koning Willem-Alexander.

Bekijk de Shownieuws-video over Prinsjesdag met de eerste Paleis Noordeinde-bezoekers hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's