Dit zijn de genomineerden Televizier-Ring Acteur

Dit zijn de genomineerden Televizier-Ring Acteur

Dinsdag 19 september 2023 om 20:32

De Televizier-Ring wordt binnenkort weer uitgereikt en dat betekent ook dat heel Nederland weer mocht stemmen op hun favoriete tv-show en veel meer! Nu de stemmen zijn geteld gaat Aran Bade op pad om de genomineerde te verrassen. Dit zijn de genomineerde voor de Televizier-Ring Acteur.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Dit zijn de genomineerden <em>Televizier-Ring Acteur</em> De Televizier-Ring wordt binnenkort weer uitgereikt en dat betekent ook dat heel Nederland weer mocht stemmen op hun favoriete tv-show en veel meer! Nu de stemmen zijn geteld gaat Aran Bade op pad om de genomineerde te verrassen. Dit zijn de genomineerde voor de Televizier-Ring Acteur. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Voorlopige top 10 kanshebbers op de Gouden Televizier-Ring 2023 (Shownieuws) Bekijk deze video » Angela de Jong: 'Verbaast me dat dit programma voor Televizier-Ring genomineerd mag worden' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Zien: De Bevertjes zetten zich schrap voor een geweldige show in Ahoy Bekijk deze video » 'Geef Rob de Nijs die Televizier-Ster Impact en niet straks als hij dood is een postume prijs' (Shownieuws) Bekijk deze video » Martien Meiland onthult: 'Ik heb een laag libido' (video) Bekijk deze video » Peter Pannekoek presenteert Gouden Televizier-Ring Gala: 'Wie is straks de lul?' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Dit zijn de genomineerden Televizier-Ring Acteur

Actuele video's

Meer actuele video's