Zien: foto's van huwelijk Raymond van Barneveld en Julia (RTL Boulevard)

Zien: foto's van huwelijk Raymond van Barneveld en Julia (RTL Boulevard)

Woensdag 20 september 2023 om 13:17

Zie boven een fragment uit Shownieuws over het toen nog uitgestelde huwelijk van Raymond en Julia

Raymond van Barneveld en de Britse Julia hebben dinsdag het ja-woord tegen elkaar gezegd op op Cyprus. RTL Boulevard heeft de eerste foto's van het gelukkige bruidspaar. Bij de huwelijksvoltrekking waren 59 mensen aanwezig en de trouwerij werd afgesloten met een groot feest.

Zien: foto's van huwelijk <em>Raymond van Barneveld</em> en Julia (<em>RTL Boulevard</em>) Zie boven een fragment uit Shownieuws over het toen nog uitgestelde huwelijk van Raymond en Julia Raymond van Barneveld en de Britse Julia hebben dinsdag het ja-woord tegen elkaar gezegd op op Cyprus. RTL Boulevard heeft de eerste foto's van het gelukkige bruidspaar. Bij de huwelijksvoltrekking waren 59 mensen aanwezig en de trouwerij werd afgesloten met een groot feest. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen over nieuwe dartpijlen (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Wie zijn er genomineerd voor de Televizier-Ring Online-videoserie? Bekijk deze video » Dit zijn de genomineerden Televizier-Ring Acteur Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: foto's van huwelijk Raymond van Barneveld en Julia (RTL Boulevard)

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's