Zien: wereldberoemde fotograaf Erwin Olaf onverwachts overleden op 64-jarige leeftijd

Zien: wereldberoemde fotograaf Erwin Olaf onverwachts overleden op 64-jarige leeftijd

Woensdag 20 september 2023 om 18:15

De wereldberoemde fotograaf Erwin Olaf is op 64-jarige leeftijd overleden, zo heeft zijn familie laten weten. Olaf heeft jarenlang geleden aan een ernstige longziekte, in 1996 werd er longemfyseem bij hem geconstateerd. In maart reikte Koning Willem-Alexander de eremedaille voor Kunst en Wetenschap van de Huisorde van Oranje aan Olaf uit, zie bovenstaande beelden.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: wereldberoemde fotograaf <em>Erwin Olaf</em> onverwachts overleden op <em>64-jarige leeftijd</em> De wereldberoemde fotograaf Erwin Olaf is op 64-jarige leeftijd overleden, zo heeft zijn familie laten weten. Olaf heeft jarenlang geleden aan een ernstige longziekte, in 1996 werd er longemfyseem bij hem geconstateerd. In maart reikte Koning Willem-Alexander de eremedaille voor Kunst en Wetenschap van de Huisorde van Oranje aan Olaf uit, zie bovenstaande beelden. Tekst gaat verder onder de video. Onverwachts overledenEnkele weken na het ondergaan van een longtransplantatie is hij onverwachts overleden, zo heeft de familie via een tussenpersoon aan de NOS laten weten. "Hij was aan het opknappen, maar werd plots onwel en reanimatie mocht niet baten." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: topfotograaf Erwin Olaf onderhield speciale band met Koninklijk Huis Bekijk deze video » Video: Koningspaar herdenkt vriendschap met overleden fotograaf Erwin Olaf Bekijk deze video »
Nieuws :

Onverwachts overleden
Enkele weken na het ondergaan van een longtransplantatie is hij onverwachts overleden, zo heeft de familie via een tussenpersoon aan de NOS laten weten. "Hij was aan het opknappen, maar werd plots onwel en reanimatie mocht niet baten."

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's