Video: Koningspaar herdenkt vriendschap met overleden fotograaf Erwin Olaf

Video: Koningspaar herdenkt vriendschap met overleden fotograaf Erwin Olaf

Woensdag 20 september 2023 om 21:06

Fotograaf Erwin Olaf is op 64-jarige leeftijd overleden, en hij was geen onbekende bij de koninklijke familie. Hij maakte meerdere portretten van koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun dochters.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Koningspaar</em> herdenkt vriendschap met overleden fotograaf <em>Erwin Olaf</em> Fotograaf Erwin Olaf is op 64-jarige leeftijd overleden, en hij was geen onbekende bij de koninklijke familie. Hij maakte meerdere portretten van koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun dochters. Tekst gaat verder onder de video. Reactie van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima op het overlijden van Erwin Olaf: https://t.co/YzXt6wjiHA pic.twitter.com/TvSbWZCYjG— Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) September 20, 2023 Reactie koningspaarNaast de vele portretten ontwierp Erwin Olaf in 2013 een nieuwe euromunt met de beeltenis van de koning. Het koninklijk paar heeft woensdag in een verklaring laten weten dat ze de vriendschap met fotograaf Erwin zullen missen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Koningspaar herdenkt vriendschap met overleden fotograaf Erwin Olaf

Reactie koningspaar
Naast de vele portretten ontwierp Erwin Olaf in 2013 een nieuwe euromunt met de beeltenis van de koning. Het koninklijk paar heeft woensdag in een verklaring laten weten dat ze de vriendschap met fotograaf Erwin zullen missen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's