Martien Meiland sluit geruchten over nieuwe woning resoluut af: 'Zitten hier prima'

Martien Meiland sluit geruchten over nieuwe woning resoluut af: 'Zitten hier prima'

Woensdag 20 september 2023 om 21:39

Hoewel er aanhoudende geruchten zijn dat de Meilandjes op hun retour zijn, blijft de meest bekende familie uit Noordwijk een kijkcijfersucces. Na 9 seizoenen en 135 afleveringen zijn de avonturen van de Meilandjes nog steeds geliefd bij het Nederlandse publiek.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Martien Meiland</em> sluit <em>geruchten</em> over <em>nieuwe woning</em> resoluut af: 'Zitten hier prima' Hoewel er aanhoudende geruchten zijn dat de Meilandjes op hun retour zijn, blijft de meest bekende familie uit Noordwijk een kijkcijfersucces. Na 9 seizoenen en 135 afleveringen zijn de avonturen van de Meilandjes nog steeds geliefd bij het Nederlandse publiek. Tekst gaat verder onder de video. Nieuwe woningOndanks de eerdere ontkenning van de familie, lijkt het erop dat ze naar verluidt een nieuw prachtig huis hebben gekocht. Aran Bade bracht een bezoek aan de familie, waarbij Martien Meiland het gerucht ontkende tijdens hun gesprek. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Martien Meiland sluit geruchten over nieuwe woning resoluut af: 'Zitten hier prima'

Nieuwe woning
Ondanks de eerdere ontkenning van de familie, lijkt het erop dat ze naar verluidt een nieuw prachtig huis hebben gekocht. Aran Bade bracht een bezoek aan de familie, waarbij Martien Meiland het gerucht ontkende tijdens hun gesprek.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's