Shownieuws blikt terug op leven Erwin Olaf: van erotische kunst tot koningin Máxima

Shownieuws blikt terug op leven Erwin Olaf: van erotische kunst tot koningin Máxima

<em>Shownieuws</em> blikt terug op leven Erwin Olaf: van erotische kunst tot koningin Máxima Woensdag werd bekend dat fotograaf Erwin Olaf op 64-jarige leeftijd is overleden. Hij had een longziekte en was herstellende van een longoperatie, maar is toch vrij plotseling gestorven. Olaf was een kleurrijk figuur in de wereld van de fotografie en heeft diverse unieke kunstprojecten op zijn naam staan. Shownieuws blikt terug op zijn leven, waarin te zien is dat hij van alles maakte, van erotische kunt tot Kardashian-achtige fotoshoots en portretten van koningin Máxima. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws: waarom draagt Erwin Olaf een zuurstofslangetje? Bekijk deze video » Zien: wereldberoemde fotograaf Erwin Olaf onverwachts overleden op 64-jarige leeftijd Bekijk deze video » Video: topfotograaf Erwin Olaf onderhield speciale band met Koninklijk Huis Bekijk deze video » Video: Koningspaar herdenkt vriendschap met overleden fotograaf Erwin Olaf Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Woensdag werd bekend dat fotograaf Erwin Olaf op 64-jarige leeftijd is overleden. Hij had een longziekte en was herstellende van een longoperatie, maar is toch vrij plotseling gestorven. Olaf was een kleurrijk figuur in de wereld van de fotografie en heeft diverse unieke kunstprojecten op zijn naam staan. Shownieuws blikt terug op zijn leven, waarin te zien is dat hij van alles maakte, van erotische kunt tot Kardashian-achtige fotoshoots en portretten van koningin Máxima.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV