Debbie van B&B Vol Liefde dolblij met nominatie Gouden Televizier-Ring (video)

Debbie van B&B Vol Liefde dolblij met nominatie Gouden Televizier-Ring (video)

Thursday 21 September 2023 om 23:31

Na Oogappels en De Oranjezomer is ook B&B Vol Liefde genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring.

Feest
RTL Boulevard mag de drie genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2023 bekendmaken. Een van de genomineerden is B&B Vol Liefde. Aran Bade brengt Debbie en Suus in Spanje hoogstpersoonlijk op de hoogte van de nominatie, mét champagne die gelijk al rijkelijk mag vloeien.

Debbie van <em>B&amp;B Vol Liefde</em> dolblij met nominatie <em>Gouden Televizier-Ring</em> (video) Na Oogappels en De Oranjezomer is ook B&B Vol Liefde genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. FeestRTL Boulevard mag de drie genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2023 bekendmaken. Een van de genomineerden is B&B Vol Liefde. Aran Bade brengt Debbie en Suus in Spanje hoogstpersoonlijk op de hoogte van de nominatie, mét champagne die gelijk al rijkelijk mag vloeien. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Televizier-ring genomineerde Rob de Nijs in videoboodschap bij Humberto: 'Ik ben ontzettend blij' Bekijk deze video » Zien: Oogappels bekroond met nominatie Gouden Televizier-Ring (video) Bekijk deze video » Feest voor Hélène Hendriks: De Oranjezomer genomineerd voor Gouden Televizier-Ring (video) Bekijk deze video »
TV :
Debbie van B&B Vol Liefde dolblij met nominatie Gouden Televizier-Ring (video)

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's