Vandaag Inside: Johan Derksen & Jort Kelder pakken Caroline van der Plas hard aan

Vandaag Inside: Johan Derksen & Jort Kelder pakken Caroline van der Plas hard aan

Friday 22 September 2023 om 08:15

Caroline van der Plas (BBB) is ook maar een mens en die maken fouten. De politica kwam er niet helemaal goed uit tijdens de Algemene Beschouwingen, toen ze door Bontenbal (CDA) werd gewezen op een ongedekte motie. 'Caroline-fan' Johan Derksen zag ook dat haar reactie niet denderend was: 'Dit is heel slecht. Ze maakt een hele slechte beurt.' En ook Jort Kelder heeft er zo wel zijn mening over.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 21 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: Johan Derksen &amp; <em>Jort Kelder</em> pakken Caroline van der Plas hard aan Caroline van der Plas (BBB) is ook maar een mens en die maken fouten. De politica kwam er niet helemaal goed uit tijdens de Algemene Beschouwingen, toen ze door Bontenbal (CDA) werd gewezen op een ongedekte motie. 'Caroline-fan' Johan Derksen zag ook dat haar reactie niet denderend was: 'Dit is heel slecht. Ze maakt een hele slechte beurt.' En ook Jort Kelder heeft er zo wel zijn mening over. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 21 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Mona Keijzer geeft toe: 'Ik maak gebruik van wachtgeldregeling' (Humberto) Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's