Zaterdag in DNA Singers: GTST-acteur Vincent Visser verklapt naam familielid

Zaterdag in DNA Singers: GTST-acteur Vincent Visser verklapt naam familielid

Het idee van DNA Singers is eenvoudig: twee teams proberen te raden welk bekend familielid zich achter de artiest op het podium bevindt. Tijdens een optreden maakt Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur Vincent Visser echter per ongeluk bekend wie zijn beroemde verwant is.

Tekst gaat verder onder de video.

Zaterdag in <em>DNA Singers</em>: GTST-acteur <em>Vincent Visser</em> verklapt naam familielid Het idee van DNA Singers is eenvoudig: twee teams proberen te raden welk bekend familielid zich achter de artiest op het podium bevindt. Tijdens een optreden maakt Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur Vincent Visser echter per ongeluk bekend wie zijn beroemde verwant is. Tekst gaat verder onder de video. Vincent VisserDeze week is onder andere Vincent Visser aan de beurt, die van 2019 tot 2021 de rol van Valentijn Sanders vertolkte in Goede Tijden, Slechte Tijden. Voor de jury is het niet meteen duidelijk welke bekende artiest familie is van de acteur, maar het betreft zeker een zeer bekend persoon Bekijk het fragment van DNA Singers hierboven. DNA Singers is elke zaterdag om 21.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook DNA Singers gemist? Anita Doth en zoon Destyno zingen River deep mountain high Bekijk deze video » Ontroerend duet: Ernst Daniël Smid en broer Marcel in DNA Singers 'Vluchten kan niet meer' Bekijk deze video »
TV :
Zaterdag in DNA Singers: GTST-acteur Vincent Visser verklapt naam familielid

Vincent Visser
Deze week is onder andere Vincent Visser aan de beurt, die van 2019 tot 2021 de rol van Valentijn Sanders vertolkte in Goede Tijden, Slechte Tijden. Voor de jury is het niet meteen duidelijk welke bekende artiest familie is van de acteur, maar het betreft zeker een zeer bekend persoon

Bekijk het fragment van DNA Singers hierboven. DNA Singers is elke zaterdag om 21.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV