Video: Thijs Boermans filmt exclusief kijkje achter de schermen bij GTST

Video: Thijs Boermans filmt exclusief kijkje achter de schermen bij GTST

Woensdag 6 september 2023 om 19:32

Acteur Thijs Boermans neemt ons mee voor een exclusief kijkje achter de schermen van Goede Tijden Slechte Tijden. Ontdek de drama's en geheimen die zich afspelen in het plaatsje Meerdijk.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Thijs Boermans</em> filmt exclusief kijkje achter de schermen bij <em>GTST</em> Acteur Thijs Boermans neemt ons mee voor een exclusief kijkje achter de schermen van Goede Tijden Slechte Tijden. Ontdek de drama's en geheimen die zich afspelen in het plaatsje Meerdijk. Tekst gaat verder onder de video. Thijs BoermansVeel kijkers zullen Thijs voornamelijk herkennen van zijn deelname aan Expeditie Robinson, maar hij heeft zeker ook aanzienlijke acteerervaring. In de afgelopen jaren heeft hij rollen vertolkt in series zoals SpangaS, Oogappels en Keizersvrouwen. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Je kunt alle afleveringen van Goede tijden, slechte tijden terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: teaser van nieuwe seizoen Goede Tijden, Slechte Tijden in RTL Boulevard Bekijk deze video » Video: Anna Nooshin en Thijs Boermans verwachten eerste kindje na 'geheime relatie' Bekijk deze video »
Entertainment :

Thijs Boermans
Veel kijkers zullen Thijs voornamelijk herkennen van zijn deelname aan Expeditie Robinson, maar hij heeft zeker ook aanzienlijke acteerervaring. In de afgelopen jaren heeft hij rollen vertolkt in series zoals SpangaS, Oogappels en Keizersvrouwen.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Je kunt alle afleveringen van Goede tijden, slechte tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's