Piet gaat speeddaten in Boer zoekt vrouw: ‘Flirten, ja dat is ook een optie hè?’

Piet gaat speeddaten in Boer zoekt vrouw: ‘Flirten, ja dat is ook een optie hè?’

Piet gaat speeddaten in <em>Boer zoekt vrouw</em>: ‘Flirten, ja dat is ook een optie hè?’ Bekijk in de video hierboven: waarom is BZV zo populair? Zondag is het in Boer zoekt vrouw tijd voor de speeddates. Piet is een van de gelukkige boeren die het liefdesavontuur aangaat. Hij krijgt kort de tijd om zijn dates beter te leren kennen. Hij heeft zijn huiswerk goed gedaan en heeft aantekeningen gemaakt voor zijn afspraakjes. Maar als Yvon Jaspers vraagt of hij gaat flirten, blijkt dat hij niet echt van plan is om al zijn charmes in de strijd te gooien. “Flirten, ja dat is ook een optie hè?” Bekijk het voorproefje op de nieuwe aflevering van Boer zoekt vrouw hieronder. Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Boer zoekt vrouw (@boerzoektvrouwofficial) Is Boer zoekt vrouw een kijkcijferflop geworden? 'Populariteit aan het dalen' Bekijk deze video » Dit zijn de Boer zoekt Vrouw-outfits van Yvon Jaspers (video) Bekijk deze video » Yvon Jaspers in shock bij speeddates Boer Zoekt Vrouw: 'Wat doe jij nou?' (video) Bekijk deze video »
BZV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk in de video hierboven: waarom is BZV zo populair?

Zondag is het in Boer zoekt vrouw tijd voor de speeddates. Piet is een van de gelukkige boeren die het liefdesavontuur aangaat. Hij krijgt kort de tijd om zijn dates beter te leren kennen. Hij heeft zijn huiswerk goed gedaan en heeft aantekeningen gemaakt voor zijn afspraakjes. Maar als Yvon Jaspers vraagt of hij gaat flirten, blijkt dat hij niet echt van plan is om al zijn charmes in de strijd te gooien. “Flirten, ja dat is ook een optie hè?”

Bekijk het voorproefje op de nieuwe aflevering van Boer zoekt vrouw hieronder.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV