Het Blok komt terug bij Net5: kluskoppels kunnen zich aanmelden

Het Blok komt terug bij Net5: kluskoppels kunnen zich aanmelden

<em>Het Blok</em> komt terug bij Net5: kluskoppels kunnen zich aanmelden Bekijk in de video hierboven: Jelka van Houten verzorgt bijzondere make-overs Er komt een nieuw Nederlands seizoen van het populaire verbouwingsprogramma Het Blok. Het gaat om de negende reeks van de kluswedstrijd, de opnames gaan in het vroege voorjaar van 2024 van start. Hoogste meerwaardeDit betekent dat duo’s die dol zijn op klussen of deze uitdaging zien zitten zich nu kunnen aanmelden. In deze speciale editie gaan de teams een heel appartement of huis verbouwen. Het stel dat aan het eind van de verbouwing de hoogste meerwaarde weet te verzilveren wordt uitgeroepen tot winnaar. Bekijk de video over aanmelding voor Het Blok hieronder. Kijk op deze website van Het Blok om je aan te melden. Gids.tv houdt je op de hoogte van het nieuws rond de uitzendingen van het nieuwe seizoen van Het Blok. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Net5 (@net5nl) Chateau Meiland: Martien ontvlucht Pension Code Rosé (video) Bekijk deze video » De moeite waard?!: met deze metamorfose werd bijna 250.000 winst gemaakt Bekijk deze video » Martien in Chateau Meiland: "Dan maar niet douchen, dan doen ze maar een washandje ertussen" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk in de video hierboven: Jelka van Houten verzorgt bijzondere make-overs

Er komt een nieuw Nederlands seizoen van het populaire verbouwingsprogramma Het Blok. Het gaat om de negende reeks van de kluswedstrijd, de opnames gaan in het vroege voorjaar van 2024 van start.

Hoogste meerwaarde
Dit betekent dat duo’s die dol zijn op klussen of deze uitdaging zien zitten zich nu kunnen aanmelden. In deze speciale editie gaan de teams een heel appartement of huis verbouwen. Het stel dat aan het eind van de verbouwing de hoogste meerwaarde weet te verzilveren wordt uitgeroepen tot winnaar.

Bekijk de video over aanmelding voor Het Blok hieronder.

Kijk op deze website van Het Blok om je aan te melden. Gids.tv houdt je op de hoogte van het nieuws rond de uitzendingen van het nieuwe seizoen van Het Blok.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV