Martien in Chateau Meiland: "Dan maar niet douchen, dan doen ze maar een washandje ertussen"

Martien in Chateau Meiland: "Dan maar niet douchen, dan doen ze maar een washandje ertussen"

Tuesday 4 July 2023 om 15:21

Maandagavond was voorlopig de laatste levering van het achtste seizoen van Chateau Meiland dat vooral over de verbouwing van pension 'Code Rosé' ging. De kijker zag de spanning voor de grote opening stijgen. Gordijnen al opgehangen voordat er geschilderd was, een niet-werkend kassasysteem, iets met de headboards en de bedden; één grote chaos.

Douches
Martien bleef er rustig onder. Als het niet af, is het niet af. En als de douches niet klaarkomen? "Dan maar niet douchen, dan doen ze maar een washandje ertussen", aldus een laconieke Martien.

Martien in <em>Chateau Meiland</em>: &quot;Dan maar niet douchen, dan doen ze maar een washandje ertussen&quot; Maandagavond was voorlopig de laatste levering van het achtste seizoen van Chateau Meiland dat vooral over de verbouwing van pension 'Code Rosé' ging. De kijker zag de spanning voor de grote opening stijgen. Gordijnen al opgehangen voordat er geschilderd was, een niet-werkend kassasysteem, iets met de headboards en de bedden; één grote chaos. DouchesMartien bleef er rustig onder. Als het niet af, is het niet af. En als de douches niet klaarkomen? "Dan maar niet douchen, dan doen ze maar een washandje ertussen", aldus een laconieke Martien. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Chateau Meiland: boekingen Code Rosé lopen als een tierelier Bekijk deze video » Erica Meiland begrijpt volgorde klusjes niet: "Gordijnen hang je later op" Bekijk deze video » Franse Grandeur? Kijkers verdeelt over inrichting de Meilandjes Bekijk deze video »
Entertainment :

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's