Khalid & Sophie: Mirjam Bikker aangepakt om omstreden opvatting over wensouders

Khalid & Sophie: Mirjam Bikker aangepakt om omstreden opvatting over wensouders

<em>Khalid &amp; Sophie</em>: Mirjam Bikker aangepakt om omstreden opvatting over wensouders Bekijk in de video hierboven: wie is Mirjam Bikker? Mirjam Bikker ligt onder vuur vanwege haar omstreden mening over wensouders. De lijsttrekker van de ChristenUnie heeft grote bezwaren tegen de nieuwe wet voor draagmoederschap, en in Khalid & Sophie besluit Sophie Hilbrand haar aan te pakken. Volgens de presentatrice is het hele partijprogramma sociaal, maar op dit punt juist het tegenovergestelde. “Het voelt alsof ik lelijk doe tegenover mensen die een kinderwens hebben, dat snap ik”, reageert Bikker. Maar voor haar is de band van het kind met de moeder van groot belang. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 14 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Khalid & Sophie (@khalidensophie) Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Zien: Frans Timmermans spreekt in Khalid & Sophie steun uit voor klimaatactivisten A12 Bekijk deze video » Frans Timmermans reageert: waarom wordt hij ‘ijdele narcist’ genoemd? (Khalid & Sophie) Bekijk deze video » Zien: Ilse DeLange emotioneel bij het zien van oude beelden in Khalid & Sophie (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Friday 15 September 2023 om 10:21

Bekijk in de video hierboven: wie is Mirjam Bikker?

Mirjam Bikker ligt onder vuur vanwege haar omstreden mening over wensouders. De lijsttrekker van de ChristenUnie heeft grote bezwaren tegen de nieuwe wet voor draagmoederschap, en in Khalid & Sophie besluit Sophie Hilbrand haar aan te pakken. Volgens de presentatrice is het hele partijprogramma sociaal, maar op dit punt juist het tegenovergestelde. “Het voelt alsof ik lelijk doe tegenover mensen die een kinderwens hebben, dat snap ik”, reageert Bikker. Maar voor haar is de band van het kind met de moeder van groot belang.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 14 september. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's