Holland's Got Talent: zangeres Laura zingt de sterren van de hemel (video)

Holland's Got Talent: zangeres Laura zingt de sterren van de hemel (video)

Vrijdag 22 september 2023 om 22:56

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Laura heeft volgens de Holland's Got Talent-juryleden een typisch eigen geluid én bovendien ziet ze eruit als een ster. De perfecte combinatie voor een spectaculair optreden. Ze zong Son of A Preacher Man en maakte indruk op de jury.

<em>Holland's Got Talent</em>: zangeres Laura zingt de sterren van de hemel (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Laura heeft volgens de Holland's Got Talent-juryleden een typisch eigen geluid én bovendien ziet ze eruit als een ster. De perfecte combinatie voor een spectaculair optreden. Ze zong Son of A Preacher Man en maakte indruk op de jury. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Holland's Got Talent: zangeres Laura zingt de sterren van de hemel (video)

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's