Britse musical SIX is in Nederland en geeft spectaculaire shows in uitverkochte zalen!

Britse musical SIX is in Nederland en geeft spectaculaire shows in uitverkochte zalen!

Zaterdag 23 september 2023 om 12:52

Divorced, beheaded, survived! De Britse hitmusical SIX is in Nederland. De cast is overgevlogen uit het regenachtige London om ook in ons land de zalen op zijn kop te zetten. Het verhaal over de zes vrouwen van de beruchte oud-koning Henry VIII trekt over de hele wereld volle zalen. De musical is in een vorm van een popconcert. Het verhaal wordt verteld vanuit het standpunt van de vrouwen die allemaal een relatie hebben gehad met de koning. Maar een van deze vrouwen overleefde het.

Britse musical <em>SIX</em> is in Nederland en geeft spectaculaire shows in uitverkochte zalen! Divorced, beheaded, survived! De Britse hitmusical SIX is in Nederland. De cast is overgevlogen uit het regenachtige London om ook in ons land de zalen op zijn kop te zetten. Het verhaal over de zes vrouwen van de beruchte oud-koning Henry VIII trekt over de hele wereld volle zalen. De musical is in een vorm van een popconcert. Het verhaal wordt verteld vanuit het standpunt van de vrouwen die allemaal een relatie hebben gehad met de koning. Maar een van deze vrouwen overleefde het. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Popcultuur lijstje: de beste films uit de Barbie Cinematic Universe! Bekijk deze video » Spectaculaire musical 40-45 komt naar Nederland (Shownieuws) Bekijk deze video » Nog even wachten tot Wednesday seizoen 2: bekijk beste momenten Wednesday uit de Addams Family films! Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Musical Gert Verhulst maakt indruk op Joop van den Ende Bekijk deze video » Zien: repetities voor opening culturele seizoen Musical Awards, the Kick Off Bekijk deze video » Jan Kooijman bedolven onder kritiek na optreden Musical Awards: The Kick-Off (Shownieuws) Bekijk deze video » Video: Simone Kleinsma schittert tijdens Musical Awards Kick Off met musicallied De Hospita Bekijk deze video » Bekijk optreden: Jan Kooijman krijgt veel kritiek op onzuivere zang Musical Awards Bekijk deze video » Cast 40-45 De Musical zingt het nummer Doe Maar in Carré (video) Bekijk deze video » Het is eindelijk herfst! Dit zijn de leukste Tim Burton films voor op je halloweenlijstje Bekijk deze video » Hilarisch: zangeres Nurlaila Karim belaagd door vleermuis, gilt en zingt: "Simply the best" Bekijk deze video »
Entertainment :
Britse musical SIX is in Nederland en geeft spectaculaire shows in uitverkochte zalen!

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's