Hilarisch: zangeres Nurlaila Karim belaagd door vleermuis, gilt en zingt: "Simply the best"

Hilarisch: zangeres Nurlaila Karim belaagd door vleermuis, gilt en zingt: "Simply the best"

Dinsdag 19 september 2023 om 15:32

In Shownieuws zien we een filmpje van Nurlaila Karim tijdens haar optreden in de show 'Musical Autumn Nights' waarin ze werd belaagd door een vleermuis.

Simply the best
Nurlaila schrikt zich een hoedje op het podium van theater Roosendaal, desondanks blijft ze dapper doorzingen: "Simply the best". De vleermuis laat haar nog een paar keer schrikken en de zangeres gilt het uit: "Waar is ie?", tot grote hilariteit van het publiek.

Bekijk de Shownieuws-video met beelden van een gillende Nurlaila Karim hieronder.

Hilarisch: zangeres <em>Nurlaila Karim</em> belaagd door <em>vleermuis</em>, gilt en zingt: &quot;<em>Simply the best</em>&quot; In Shownieuws zien we een filmpje van Nurlaila Karim tijdens haar optreden in de show 'Musical Autumn Nights' waarin ze werd belaagd door een vleermuis. Simply the bestNurlaila schrikt zich een hoedje op het podium van theater Roosendaal, desondanks blijft ze dapper doorzingen: "Simply the best". De vleermuis laat haar nog een paar keer schrikken en de zangeres gilt het uit: "Waar is ie?", tot grote hilariteit van het publiek. Bekijk de Shownieuws-video met beelden van een gillende Nurlaila Karim hieronder. Bekijk ook Zien: Tooske Ragas vindt sexy Yolanthe Cabau prettig om naar te kijken Bekijk deze video » Dirk Zeelenberg deelt TikTok-video als trouwambtenaar en krijgt veel kritiek (video) Bekijk deze video » Vanavond in Urk!: herkenbaar gekibbel over aankoppelen aanhangwagen achter auto Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's