Angela de Jong over Paul de Leeuws Hotel Hollandia: "Wat vond ik er eigenlijk niet slecht aan" (RTL Boulevard)

Angela de Jong over Paul de Leeuws Hotel Hollandia: "Wat vond ik er eigenlijk niet slecht aan" (RTL Boulevard)

Angela de Jong maakt in haar column in het AD gehakt van het gloednieuwe satirische programma Hotel Hollandia van Paul de Leeuw. "Wat vond ik er eigenlijk niet slecht aan", aldus Angela in RTL Boulevard.

Miljoen kijkers
Toch werd de eerste uitzending zaterdagavond goed bekeken en versloeg Pauls nieuwe tv-project met ruim een miljoen kijkers kijkcijferkoningin Linda de Mols Ik Hou Van Holland.

Bekijk de evaluatie van Paul de Leeuws Hotel Hollandia in RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>Angela de Jong</em> over Paul de Leeuws <em>Hotel Hollandia</em>: &quot;Wat vond ik er eigenlijk niet slecht aan&quot; (<em>RTL Boulevard</em>) Angela de Jong maakt in haar column in het AD gehakt van het gloednieuwe satirische programma Hotel Hollandia van Paul de Leeuw. "Wat vond ik er eigenlijk niet slecht aan", aldus Angela in RTL Boulevard. Miljoen kijkersToch werd de eerste uitzending zaterdagavond goed bekeken en versloeg Pauls nieuwe tv-project met ruim een miljoen kijkers kijkcijferkoningin Linda de Mols Ik Hou Van Holland. Bekijk de evaluatie van Paul de Leeuws Hotel Hollandia in RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Op X zijn de reacties op Hotel Hollandia op X ronduit negatief. Het is zooooooo slecht allemaal, dat ik al op zoek was naar ‘n grote dikke ZES in de linkerbovenhoek van het scherm. Maar hier brandt zelfs SBS z’n jatten niet aan! #hotelhollandia— Richard Schippers (@Neanderlandert) September 23, 2023 Tjesus wat was dat #HotelHollandia slecht. Flauwer dan Flauw dat cabaret. KeepHopeAlive, heel misschien wordt het nog wat.— Simon Schothorst ? (@SimonSchothorst) September 24, 2023 Moet wel de complimenten geven aan de visagie en grimeurs Werkelijk niemand leek op degene die ze wilden spelen..#HotelHollandia— Paul. (@Paulus858520671) September 23, 2023 'Typetjes' Frans Timmermans en Caroline van der Plas in nieuwe programma Paul de Leeuw: Hotel Hollandia Bekijk deze video » Paul de Leeuw én Albert Verlinde keren terug naar RTL voor musicalprogramma (video) Bekijk deze video » ZIEN: Harry Mens stelt Paul de Leeuw zeer rare vraag over zijn zoons (Business Class) Bekijk deze video »
TV :
Angela de Jong over Paul de Leeuws Hotel Hollandia: "Wat vond ik er eigenlijk niet slecht aan" (RTL Boulevard)

Op X zijn de reacties op Hotel Hollandia op X ronduit negatief.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV