Feest bij Bouke: wat heeft de Nederlandse Elvis te vieren?

Feest bij Bouke: wat heeft de Nederlandse Elvis te vieren?

Feest bij Bouke: wat heeft de Nederlandse <em>Elvis</em> te vieren? Bouke Scholten, ook wel bekend als het boegbeeld van Bouke en de Elvis Matters band, viert maandag zijn verjaardag en staat daar zelf stil bij op sociale media: 'Vandaag is mijn verjaardag. Wat heeft dit jaar al veel mogen brengen. Ik wil jullie allemaal bedanken hiervoor. Ik hoop jullie heel veel moois te kunnen brengen in de aankomende jaren.' Extra genieten van Bouke kun je hierboven: bekijk nogmaals hoe hij met Suspicious Minds zijn publiek aan het dansen krijgt. Hieronder zie je zijn post op X. Bekijk ook Bouke Scholten bevestigt plannen voor programma met Rob Kemps: ‘Vooral leuk!’ Bekijk deze video » DRAMA voor Dave Roelvink: opnieuw naar afkickkliniek na terugval (Shownieuws) Bekijk deze video »
Show :
Maandag 25 september 2023 om 09:29

Bouke Scholten, ook wel bekend als het boegbeeld van Bouke en de Elvis Matters band, viert maandag zijn verjaardag en staat daar zelf stil bij op sociale media: 'Vandaag is mijn verjaardag. Wat heeft dit jaar al veel mogen brengen. Ik wil jullie allemaal bedanken hiervoor. Ik hoop jullie heel veel moois te kunnen brengen in de aankomende jaren.'

Extra genieten van Bouke kun je hierboven: bekijk nogmaals hoe hij met Suspicious Minds zijn publiek aan het dansen krijgt. Hieronder zie je zijn post op X.

Actuele video's

Meer actuele video's