Vooruitblik: The Passion Hemelvaart vrijdagavond te zien op NPO1 (video)

Vooruitblik: The Passion Hemelvaart vrijdagavond te zien op NPO1 (video)

Vrijdag 10 mei om 20:09

Vooruitblik: <em>The Passion Hemelvaart</em> vrijdagavond te zien op NPO1 (video) Matteo van der Grijn is vrijdagavond weer te zien als Petrus in The Passion Hemelvaart. Het spektakel gaat door waar de paasvertelling in The Passion eindigt. Van der Grijn vertelde voor de camera van Shownieuws over wat we kunnen verwachten. The Passion Hemelvaart is vrijdagavond 10 mei om 20:34 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO1. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Zien: Mariska en Frans Bauer vieren 16-jarig huwelijk met koffie en appeltaart Bekijk deze video » De Toppers blikken vooruit op tropisch feest met Bouke Scholten, rapper Donnie… Bekijk deze video » Martien Meiland gaat optreden bij De Bevers in Ahoy: bekijk eerste beelden Bekijk deze video »
TV :

Matteo van der Grijn is vrijdagavond weer te zien als Petrus in The Passion Hemelvaart. Het spektakel gaat door waar de paasvertelling in The Passion eindigt. Van der Grijn vertelde voor de camera van Shownieuws over wat we kunnen verwachten.

The Passion Hemelvaart is vrijdagavond 10 mei om 20:34 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO1. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's