Zien: John van den Heuvel onthult nieuwe documentairereeks over Joran van der Sloot

Zien: John van den Heuvel onthult nieuwe documentairereeks over Joran van der Sloot

Wednesday 27 September 2023 om 19:31

Misdaadverslaggever John van den Heuvel werkt aan een documentaireserie over Joran van der Sloot, die veroordeeld is voor moord. Tijdens het RTL Content Event heeft John onthuld dat de vierdelige serie 'De Biecht van Joran' dit najaar op Videoland te zien zal zijn.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>John van den Heuvel</em> onthult nieuwe <em>documentairereeks</em> over <em>Joran van der Sloot</em> Misdaadverslaggever John van den Heuvel werkt aan een documentaireserie over Joran van der Sloot, die veroordeeld is voor moord. Tijdens het RTL Content Event heeft John onthuld dat de vierdelige serie 'De Biecht van Joran' dit najaar op Videoland te zien zal zijn. Tekst gaat verder onder de video. Joran van der SlootJoran van der Sloot zit momenteel in de gevangenis in de Amerikaanse staat Alabama, in afwachting van een rechtszaak waarin hij wordt beschuldigd van afpersing van de moeder van Natalee Holloway en fraude. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Nieuws :
Zien: John van den Heuvel onthult nieuwe documentairereeks over Joran van der Sloot

Joran van der Sloot
Joran van der Sloot zit momenteel in de gevangenis in de Amerikaanse staat Alabama, in afwachting van een rechtszaak waarin hij wordt beschuldigd van afpersing van de moeder van Natalee Holloway en fraude.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's