Joran van der Sloot verwacht geen vrijheid meer, John van den Heuvel zocht hem op!

Joran van der Sloot verwacht geen vrijheid meer, John van den Heuvel zocht hem op!

Zaterdag 5 augustus 2023 om 20:07

Joran van der Sloot zit sinds juni in één van de beruchtste gevangenissen van Amerika in Alabama. Hij wordt daar voor de rechter gedaagd door de moeder van Nathalie Holloway. Van der Sloot zou de moeder van het vermiste meisje hebben afgeperst. De justitie van de VS probeert een deal met Joran te maken, maar die zou alleen door gaan bij een bekentenis van de Nederlander.

Nooit meer vrij
Joran van der Sloot lijkt zich neergelegd te hebben bij het feit dat hij nooit meer vrij gaat komen. In een kort gesprek met De Telegraaf vertelt Joran van der Sloot dat hij vindt dat zijn toekomst er somber uitziet. "Eerlijk gezegd verwacht ik dat ik nooit meer vrijkom", aldus Van der Sloot. "Ik heb het allemaal aan mezelf te wijten".

Peru
Tien jaar geleden werd Van der Sloot wel veroordeeld voor de dood van de 21-jarige Peruaanse studente Stephany Flores. Hij kreeg 28 jaar gevangenisstraf, en zal na terugkeer uit de Verenigde Staten het restant van die straf moeten uitzitten in Peru.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>Joran van der Sloot</em> verwacht geen vrijheid meer, John van den Heuvel zocht hem op! Joran van der Sloot zit sinds juni in één van de beruchtste gevangenissen van Amerika in Alabama. Hij wordt daar voor de rechter gedaagd door de moeder van Nathalie Holloway. Van der Sloot zou de moeder van het vermiste meisje hebben afgeperst. De justitie van de VS probeert een deal met Joran te maken, maar die zou alleen door gaan bij een bekentenis van de Nederlander. Nooit meer vrijJoran van der Sloot lijkt zich neergelegd te hebben bij het feit dat hij nooit meer vrij gaat komen. In een kort gesprek met De Telegraaf vertelt Joran van der Sloot dat hij vindt dat zijn toekomst er somber uitziet. "Eerlijk gezegd verwacht ik dat ik nooit meer vrijkom", aldus Van der Sloot. "Ik heb het allemaal aan mezelf te wijten". PeruTien jaar geleden werd Van der Sloot wel veroordeeld voor de dood van de 21-jarige Peruaanse studente Stephany Flores. Hij kreeg 28 jaar gevangenisstraf, en zal na terugkeer uit de Verenigde Staten het restant van die straf moeten uitzitten in Peru. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Joran van der Sloot aangevallen door gevangenisbende Bekijk deze video » Zien: uitlevering Joran van der Sloot in beeld, Nederlander gaat naar VS (video) Bekijk deze video » John van den Heuvel over uitlevering Joran van der Sloot: 'Hij kan een deal sluiten' (video) Bekijk deze video » Zien: Joran van der Sloot tijdelijk naar VS overgebracht om zaak Natalee Holloway Bekijk deze video » De lucht in New York kleurt oranje, een van de slechtste luchtkwaliteiten ter wereld! Bekijk deze video » Zien: Joran van der Sloot overgeleverd aan VS Bekijk deze video » RTL Nieuws: 'Joran van der Sloot werkt zich steeds verder in de nesten' (video) Bekijk deze video » Video: Joran van der Sloot ontkent schuld in afpersingszaak moeder Natalee Holloway Bekijk deze video » Zien: 'Unabomber', Ted Kaczynski, dood gevonden in cel Bekijk deze video »
Nieuws :
Joran van der Sloot verwacht geen vrijheid meer, John van den Heuvel zocht hem op!


Actuele video's

Meer actuele video's