Patty Brard ziet droom werkelijkheid worden met eigen dramaserie: 'De oude taart'

Patty Brard ziet droom werkelijkheid worden met eigen dramaserie: 'De oude taart'

Patty Brard staat op het punt om haar levensverhaal tot leven te zien komen op het scherm. Tijdens het Content Event van RTL op woensdag werd aangekondigd dat regisseur Will Koopman werkt aan een dramaserie over het leven van Patty Brard, exclusief voor Videoland.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Patty Brard</em> ziet droom werkelijkheid worden met <em>eigen dramaserie</em>: 'De oude taart' Patty Brard staat op het punt om haar levensverhaal tot leven te zien komen op het scherm. Tijdens het Content Event van RTL op woensdag werd aangekondigd dat regisseur Will Koopman werkt aan een dramaserie over het leven van Patty Brard, exclusief voor Videoland. Tekst gaat verder onder de video. Langgekoesterde droomHolly Mae Brood en Eva van de Wijdeven zullen afwisselend de rol van Patty Brard vertolken in verschillende levensfasen. Voor Patty Brard is dit een langgekoesterde droom die in vervulling gaat. Volgens haar gaat het om haar 'volledige leven' dat in beeld wordt gebracht. "Geen stukjes, maar de volledige taart. De oude taart", zei ze lachend. De exacte releasedatum van de serie is nog niet bekendgemaakt. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Schattige beelden: hondjes likken Patty Brard bij aankomst villa op Ibiza (video) Bekijk deze video » Gaat Patty Brard het veelbesproken witte badpak van B&B Vol Liefde-Marian op de markt brengen? Bekijk deze video » Patty Brard door het slijk gehaald: "Wat lijkt ze op Marijke Helwegen" (Ik hou van Holland) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Langgekoesterde droom
Holly Mae Brood en Eva van de Wijdeven zullen afwisselend de rol van Patty Brard vertolken in verschillende levensfasen. Voor Patty Brard is dit een langgekoesterde droom die in vervulling gaat. Volgens haar gaat het om haar 'volledige leven' dat in beeld wordt gebracht. "Geen stukjes, maar de volledige taart. De oude taart", zei ze lachend.

De exacte releasedatum van de serie is nog niet bekendgemaakt.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV