Vandaag Inside staat stil bij laatste werkdag Marco Louwerens/directeurtje/Sinterklaas: "Koekkoek!"

Vandaag Inside staat stil bij laatste werkdag Marco Louwerens/directeurtje/Sinterklaas: "Koekkoek!"

Donderdag 28 september 2023 om 08:15

Woensdag was de laatste dag van Talpa's directeurtje Marco Louwerens. De heren van Vandaag Inside blikken terug op Marco's gastoptreden bij hen als Sinterklaas. Niet alleen komt Sinterklaas met een vloek in de studio vallen, hij vertrekt ook met een 'krachtterm': "Koekkoek!"

Hieronder zie je het fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 27 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em> staat stil bij laatste werkdag Marco Louwerens/directeurtje/Sinterklaas: &quot;Koekkoek!&quot; Woensdag was de laatste dag van Talpa's directeurtje Marco Louwerens. De heren van Vandaag Inside blikken terug op Marco's gastoptreden bij hen als Sinterklaas. Niet alleen komt Sinterklaas met een vloek in de studio vallen, hij vertrekt ook met een 'krachtterm': "Koekkoek!" Hieronder zie je het fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 27 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen: 'Hierom wil ik een kleedkamer met Hélène Hendriks' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Wat vinden heren van Vandaag Inside van vleesloze McKroket? Bekijk deze video »
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's