Heftige beelden: mogelijke verdachte schietpartij Erasmus MC aangehouden

Heftige beelden: mogelijke verdachte schietpartij Erasmus MC aangehouden

Heftige beelden: <em>mogelijke verdachte</em> schietpartij <em>Erasmus MC</em> aangehouden Twee mensen zijn gewond geraakt bij twee schietincidenten in Rotterdam. Eén van de incidenten vond plaats in een lokaal van het Erasmus Medisch Centrum, hetzelfde ziekenhuis waar in 2020 een persoon gewond raakte bij een kraanongeval (zie bovenstaande video). Het tweede incident vond plaats in een woning in Rotterdam-West. Tekst gaat verder onder de beelden. Op beelden die naar BNR zijn gestuurd is te zien dat er één verdachte is opgepakt voor de schietpartij bij het Erasmus MC.https://t.co/K5vsfFbuuY pic.twitter.com/zKh46PUsrO— BNR Nieuwsradio (@BNR) September 28, 2023 Erasmus MC - Rotterdam pic.twitter.com/Tbmx69Pc8N— Mø (@MSuluki) September 28, 2023 Schietpartij bij Erasmus MC Rochussenstraat. Weer gezellig in Rotterdam.? pic.twitter.com/L3KPGw56fh— René Oostdijk ? (@Atomsk) September 28, 2023 Chaos in #Rotterdam wegens 2 #schietpartijen waarvan één in #Erasmus MC ziekenhuis. Artsen en verplegers en anderen wachten buiten want schutter is mogelijk nog binnen. pic.twitter.com/2GjzKCm0Dg— Sheila Kamerman (@Sheilalaka) September 28, 2023 Arrestatieteams Erasmus MCArrestatieteams zijn het Erasmus MC binnengegaan. Er is melding gemaakt van mensen die uit het gebouw zijn gevlucht. Op dit moment is het niet duidelijk wat er zich nog afspeelt in het gebouw. Getuigen voor het gebouw hebben aangegeven dat er schoten zijn gehoord op de vierde verdieping. Politieagenten zijn bezig met het doorzoeken van alle kantoren in het gebouw. Bekijk hierboven de beelden van de aanhouding van een mogelijke verdachte bij de schietpartij in het Erasmus MC. Bekijk ook Schietpartij bij club AIR in Amsterdam: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video » Zien: persoon ernstig gewond na schietpartij in leslokaal Erasmus Medisch Centrum Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Twee mensen zijn gewond geraakt bij twee schietincidenten in Rotterdam. Eén van de incidenten vond plaats in een lokaal van het Erasmus Medisch Centrum, hetzelfde ziekenhuis waar in 2020 een persoon gewond raakte bij een kraanongeval (zie bovenstaande video). Het tweede incident vond plaats in een woning in Rotterdam-West.

Tekst gaat verder onder de beelden.

Arrestatieteams Erasmus MC
Arrestatieteams zijn het Erasmus MC binnengegaan. Er is melding gemaakt van mensen die uit het gebouw zijn gevlucht. Op dit moment is het niet duidelijk wat er zich nog afspeelt in het gebouw. Getuigen voor het gebouw hebben aangegeven dat er schoten zijn gehoord op de vierde verdieping. Politieagenten zijn bezig met het doorzoeken van alle kantoren in het gebouw.

Bekijk hierboven de beelden van de aanhouding van een mogelijke verdachte bij de schietpartij in het Erasmus MC.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV