Zien: persoon ernstig gewond na schietpartij in leslokaal Erasmus Medisch Centrum

Zien: persoon ernstig gewond na schietpartij in leslokaal Erasmus Medisch Centrum

Thursday 28 September 2023 om 16:15

In Rotterdam hebben zich donderdag twee schietincidenten voorgedaan waarbij twee mensen gewond raakten. Een verdachte gekleed in gevechtskleding is op de vlucht geslagen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: persoon <em>ernstig gewond</em> na <em>schietpartij</em> in leslokaal <em>Erasmus Medisch Centrum</em> In Rotterdam hebben zich donderdag twee schietincidenten voorgedaan waarbij twee mensen gewond raakten. Een verdachte gekleed in gevechtskleding is op de vlucht geslagen. Tekst gaat verder onder de video. SchietincidentenEén van de schietincidenten vond plaats bij een woning aan het Heiman Dullaertplein in Rotterdam-West, terwijl het andere incident plaatsvond in een leslokaal van het Erasmus Medisch Centrum. Volgens een verslaggever ter plaatse zijn arrestatieteams het Erasmus MC binnengegaan, terwijl mensen naar buiten renden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Schokkende beelden: NS-conducteur neergestoken op treinstation Schagen Bekijk deze video » Heftige beelden: mogelijke verdachte schietpartij Erasmus MC aangehouden Bekijk deze video »
Nieuws :

Schietincidenten
Eén van de schietincidenten vond plaats bij een woning aan het Heiman Dullaertplein in Rotterdam-West, terwijl het andere incident plaatsvond in een leslokaal van het Erasmus Medisch Centrum. Volgens een verslaggever ter plaatse zijn arrestatieteams het Erasmus MC binnengegaan, terwijl mensen naar buiten renden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's