Hart van Nederland: handgranaat gevonden in speeltuin Rotterdam (video)

Hart van Nederland: handgranaat gevonden in speeltuin Rotterdam (video)

Maandag 25 september 2023 om 14:59

<em>Hart van Nederland</em>: handgranaat gevonden in speeltuin Rotterdam (video) In een speeltuin in Rotterdam is zondag een handgranaat gevonden. Dat meldt de politie. De straat werd ruim afgezet tot duidelijk was of het echt een handgranaat was. Dat bleek het inderdaad te zijn. De politie deed een groot gedeelte van de avond onderzoek, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Verdrietig: olifant Irma (53) overleden in Diergaarde Blijdorp Bekijk deze video » Amsterdam gaat gebukt onder enorm rattenprobleem: 'Zo groot als konijnen' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: oud echtpaar zwaar mishandeld door buurman (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Hart van Nederland: handgranaat gevonden in speeltuin Rotterdam (video)

In een speeltuin in Rotterdam is zondag een handgranaat gevonden. Dat meldt de politie. De straat werd ruim afgezet tot duidelijk was of het echt een handgranaat was. Dat bleek het inderdaad te zijn. De politie deed een groot gedeelte van de avond onderzoek, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's