In Hart van Nederland over schokkend schietdrama Rotterdam: wat weten we tot nu toe over Fouad L.?

In Hart van Nederland over schokkend schietdrama Rotterdam: wat weten we tot nu toe over Fouad L.?

Friday 29 September 2023 om 09:22

Donderdag werd Rotterdam opgeschrikt door een schietdrama. Fouad L. opende het vuur in een woning en in het Erasmus MC. Daarbij kwamen twee volwassenen en een 14-jarig meisje om het leven. In Hart van Nederland een overzicht van wat weten we tot nu toe?

In <em>Hart van Nederland</em> over schokkend schietdrama <em>Rotterdam</em>: wat weten we tot nu toe over Fouad L.? Donderdag werd Rotterdam opgeschrikt door een schietdrama. Fouad L. opende het vuur in een woning en in het Erasmus MC. Daarbij kwamen twee volwassenen en een 14-jarig meisje om het leven. In Hart van Nederland een overzicht van wat weten we tot nu toe? Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Heftige beelden: mogelijke verdachte schietpartij Erasmus MC aangehouden Bekijk deze video » Zien: persoon ernstig gewond na schietpartij in leslokaal Erasmus Medisch Centrum Bekijk deze video » Laatste nieuws schietpartij Erasmus UMC: twee personen overleden, meisje (14) zwaargewond (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's