Hart van Nederland: ook 14-jarig slachtoffer schietpartij Rotterdam overleden (video)

Hart van Nederland: ook 14-jarig slachtoffer schietpartij Rotterdam overleden (video)

Thursday 28 September 2023 om 22:43

<em>Hart van Nederland</em>: ook 14-jarig slachtoffer schietpartij Rotterdam overleden (video) Het 14-jarige meisje dat donderdag is neergeschoten in een huis aan het Heiman Dullaertplein is overleden. Dat meldt de politie aan Hart van Nederland. SchietpartijDoor de schietincidenten donderdag in Rotterdam overleed ook haar 39-jarige moeder. In een leslokaal in een bijgebouw van ziekenhuis Erasmus schoot de dader ook een 43-jarige man, een docent, dood. Over het motief van de dader is nog niet veel bekend. Wel is bekend dat de dader een buurman was van de moeder en dochter. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Heftige beelden: mogelijke verdachte schietpartij Erasmus MC aangehouden Bekijk deze video » Zien: persoon ernstig gewond na schietpartij in leslokaal Erasmus Medisch Centrum Bekijk deze video » Video: brand uitgebroken in woning Rotterdam-West na schietincident Bekijk deze video » Laatste nieuws schietpartij Erasmus UMC: twee personen overleden, meisje (14) zwaargewond (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Hart van Nederland: ook 14-jarig slachtoffer schietpartij Rotterdam overleden (video)

Het 14-jarige meisje dat donderdag is neergeschoten in een huis aan het Heiman Dullaertplein is overleden. Dat meldt de politie aan Hart van Nederland.

Schietpartij
Door de schietincidenten donderdag in Rotterdam overleed ook haar 39-jarige moeder. In een leslokaal in een bijgebouw van ziekenhuis Erasmus schoot de dader ook een 43-jarige man, een docent, dood. Over het motief van de dader is nog niet veel bekend. Wel is bekend dat de dader een buurman was van de moeder en dochter.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's