Laatste nieuws schietpartij Erasmus UMC: twee personen overleden, meisje (14) zwaargewond (video)

Laatste nieuws schietpartij Erasmus UMC: twee personen overleden, meisje (14) zwaargewond (video)

Een tragisch incident in Rotterdam vanmiddag. Meerdere mensen zijn donderdag gewond geraakt bij schietpartijen rondom het Erasmus Medisch Centrum.

Twee doden
RTL Boulevard-verslaggever Jermaine Ellenkamp is in de havenstad en heeft het laatste nieuws. Bij de schietpartijen in Rotterdam zijn op twee verschillende locaties twee mensen omgekomen: een 39-jarige vrouw en een 46-jarige man, die docent is aan het Erasmus MC. De dochter van 14 jaar van de 39-jarige vrouw is zwaargewond geraakt. Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam spreekt in een persconferentie van een 'afschuwelijk incident'. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder.

Laatste nieuws schietpartij <em>Erasmus UMC</em>: twee personen overleden, meisje (14) zwaargewond (video) Een tragisch incident in Rotterdam vanmiddag. Meerdere mensen zijn donderdag gewond geraakt bij schietpartijen rondom het Erasmus Medisch Centrum. Twee dodenRTL Boulevard-verslaggever Jermaine Ellenkamp is in de havenstad en heeft het laatste nieuws. Bij de schietpartijen in Rotterdam zijn op twee verschillende locaties twee mensen omgekomen: een 39-jarige vrouw en een 46-jarige man, die docent is aan het Erasmus MC. De dochter van 14 jaar van de 39-jarige vrouw is zwaargewond geraakt. Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam spreekt in een persconferentie van een 'afschuwelijk incident'. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Heftige beelden: mogelijke verdachte schietpartij Erasmus MC aangehouden Bekijk deze video » Zien: persoon ernstig gewond na schietpartij in leslokaal Erasmus Medisch Centrum Bekijk deze video » Video: brand uitgebroken in woning Rotterdam-West na schietincident Bekijk deze video » Heftige beelden: bezoekers vluchten Erasmus MC uit met handen omhoog (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Laatste nieuws schietpartij Erasmus UMC: twee personen overleden, meisje (14) zwaargewond (video)

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV