Huisarts minister Hugo de Jonge doodgeschoten in Erasmus MC: 'Het is verschrikkelijk'

Huisarts minister Hugo de Jonge doodgeschoten in Erasmus MC: 'Het is verschrikkelijk'

De docent die donderdag in een leslokaal van het Erasmus MC werd doodgeschoten, was de huisarts van demissionair minister Hugo de Jonge. De minister laat aan Hart van Nederland weten: "Het was een geweldige dokter."

Tekst gaat verder onder de video.

Huisarts minister <em>Hugo de Jonge</em> doodgeschoten in <em>Erasmus MC</em>: 'Het is verschrikkelijk' De docent die donderdag in een leslokaal van het Erasmus MC werd doodgeschoten, was de huisarts van demissionair minister Hugo de Jonge. De minister laat aan Hart van Nederland weten: "Het was een geweldige dokter." Tekst gaat verder onder de video. 'Meelevende vent'De dood van docent en huisarts Jurgen Damen heeft diepe indruk gemaakt op de demissionair minister. "Natuurlijk raakt het je. Het is verschrikkelijk", zegt De Jonge. "Het is een ongelooflijk aimabele en meelevende vent. Het is onze huisarts sinds we op Katendrecht wonen", laat De Jonge weten. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Heftige beelden: mogelijke verdachte schietpartij Erasmus MC aangehouden Bekijk deze video » Laatste nieuws schietpartij Erasmus UMC: twee personen overleden, meisje (14) zwaargewond (video) Bekijk deze video » Ooggetuige schietpartij Erasmus MC: ‘Iemand op IC kon niet worden geholpen’ (Humberto) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

'Meelevende vent'
De dood van docent en huisarts Jurgen Damen heeft diepe indruk gemaakt op de demissionair minister. "Natuurlijk raakt het je. Het is verschrikkelijk", zegt De Jonge. "Het is een ongelooflijk aimabele en meelevende vent. Het is onze huisarts sinds we op Katendrecht wonen", laat De Jonge weten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV