Ooggetuige schietpartij Erasmus MC: ‘Iemand op IC kon niet worden geholpen’ (Humberto)

Ooggetuige schietpartij Erasmus MC: ‘Iemand op IC kon niet worden geholpen’ (Humberto)

Ooggetuige schietpartij Erasmus MC: ‘Iemand op IC kon niet worden geholpen’ (<em>Humberto</em>) Bekijk in de video hierboven: Rotterdam geschokt door dodelijke schietpartij. Bij Humberto vertelt een ooggetuige wat ze meemaakte in het Erasmus MC toen donderdag een man het ziekenhuis binnendrong en begon te schieten. In totaal zijn drie mensen omgekomen bij dit drama, maar volgens deze vrouw zijn er meer slachtoffers. Ze was op de IC-afdeling in het ziekenhuis, die helemaal werd afgesloten. “Er was ook een melding dat het helemaal fout ging met iemand, en die kon niet geholpen worden. Dus je hebt eigenlijk meerdere slachtoffers.” Bekijk het fragment van Humberto hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Thea was vanmiddag tijdens de schietpartij in het Erasmus MC aanwezig. 'Ik ben naar de IC gelopen en kon niet meer weg. Er was een melding dat het fout ging met iemand en die kon niet geholpen worden. Dus je hebt eigenlijk meerdere slachtoffers.' #Humberto pic.twitter.com/GOQhXiMTuh— Humberto (@HumbertoRTL) September 28, 2023 Heftige beelden: mogelijke verdachte schietpartij Erasmus MC aangehouden Bekijk deze video » Hart van Nederland: ook 14-jarig slachtoffer schietpartij Rotterdam overleden (video) Bekijk deze video » In Hart van Nederland over schokkend schietdrama Rotterdam: wat weten we tot nu toe over Fouad L.? Bekijk deze video »
Talkshow :
Friday 29 September 2023 om 10:48

Bekijk in de video hierboven: Rotterdam geschokt door dodelijke schietpartij.

Bij Humberto vertelt een ooggetuige wat ze meemaakte in het Erasmus MC toen donderdag een man het ziekenhuis binnendrong en begon te schieten. In totaal zijn drie mensen omgekomen bij dit drama, maar volgens deze vrouw zijn er meer slachtoffers. Ze was op de IC-afdeling in het ziekenhuis, die helemaal werd afgesloten. “Er was ook een melding dat het helemaal fout ging met iemand, en die kon niet geholpen worden. Dus je hebt eigenlijk meerdere slachtoffers.”

Bekijk het fragment van Humberto hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's