Zien: Maarten van Rossem haalt uit naar André Hazes! 'Er is fundamenteel iets mis met hem'

Zien: Maarten van Rossem haalt uit naar André Hazes! 'Er is fundamenteel iets mis met hem'

Zaterdag 30 september 2023 om 10:03

Maarten van Rossem staat erom bekend dat hij geen blad voor de mond neemt. Ook in zijn nieuwe biografie bespreekt hij veel bekende Nederlanders. Waaronder André Hazes. De zanger kan niet veel goeds doen in de ogen van Van Rossem. Zo zegt hij dat het 'duidelijk is dat er iets fundamenteel mis is' met de André.

Bekijk de beelden hieronder.

Zien: Maarten van Rossem haalt uit naar André Hazes! 'Er is fundamenteel iets mis met hem' Maarten van Rossem staat erom bekend dat hij geen blad voor de mond neemt. Ook in zijn nieuwe biografie bespreekt hij veel bekende Nederlanders. Waaronder André Hazes. De zanger kan niet veel goeds doen in de ogen van Van Rossem. Zo zegt hij dat het 'duidelijk is dat er iets fundamenteel mis is' met de André. Bekijk de beelden hieronder. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook André Hazes plaagt Monique: 'Als jij een rode zee hebt, dat doet iets met mij' (video) Bekijk deze video » Valt nieuwe look van kleine Dré in de smaak? (Shownieuws) Bekijk deze video » Stralende Andre Hazes op Dutch Valley: 'Het was echt heerlijk' Bekijk deze video » André Hazes: 'Ik mediteer elke dag, weinig rock-'n-roll meer over in mijn leven' (Shownieuws) Bekijk deze video » André Hazes: "Mijn respect voor deze vrouw blijft groeien" (video) Bekijk deze video » Het griezelseizoen is begonnen! Disney World opent het 'not so spooky' seizoen in Amerika Bekijk deze video » Breaking: André Hazes en Monique op 24 augustus voor de rechter in leerplichtzaak Bekijk deze video » Shownieuws: hierdoor ligt André Hazes flink onder vuur Bekijk deze video » André Hazes en Monique veroordeeld wegens schoolverzuim: dit is hun straf Bekijk deze video » Sarah van Soelen reageert in Shownieuws op sneer van Hans Klok met sneer naar Monique Westenberg Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Maarten van Rossem haalt uit naar André Hazes! 'Er is fundamenteel iets mis met hem'

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's