Ik Hou van Holland: Jeroen van Koningsbrugge loopt vast tijdens spellen van woorden

Ik Hou van Holland: Jeroen van Koningsbrugge loopt vast tijdens spellen van woorden

<em>Ik Hou van Holland</em>: Jeroen van Koningsbrugge loopt vast tijdens spellen van woorden Bekijk hierboven de volledige aflevering van zaterdag 30 september Gisteren zagen we in Ik hou van Holland hoe Jeroen van Koningsbrugge vastliep tijdens het spellen van woorden. Bekijk het fragment hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Ik hou van Holland is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Reacties op tweede afl. Hotel Hollandia: "Ik mis de interviewstijl van Paul de Leeuw" Bekijk deze video » Ik Hou van Holland gemist? Jeroen van Koningsbrugge wordt 'hondenlul' genoemd Bekijk deze video »
TV :
Sunday 1 October 2023 om 12:30

Bekijk hierboven de volledige aflevering van zaterdag 30 september

Gisteren zagen we in Ik hou van Holland hoe Jeroen van Koningsbrugge vastliep tijdens het spellen van woorden. Bekijk het fragment hieronder.

Ik hou van Holland is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's