Ik Hou van Holland gemist? Jeroen van Koningsbrugge wordt 'hondenlul' genoemd

Ik Hou van Holland gemist? Jeroen van Koningsbrugge wordt 'hondenlul' genoemd

<em>Ik Hou van Holland</em> gemist? Jeroen van Koningsbrugge wordt 'hondenlul' genoemd Bekijk hierboven de volledige aflevering van zaterdag 30 september In de uitzending van gisteren zagen we hoe Jeroen van Koningsbrugge wordt uitgemaakt voor hondenlul. Het publiek moet erom lachen, maar ook Jeroen ziet de lol er wel van in. Bekijk het fragment hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Ik hou van Holland is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Ik hou van Holland: Linda de Mol maakt enorme fout en verstopt zich achter kaartje Bekijk deze video » Patty Brard door het slijk gehaald: "Wat lijkt ze op Marijke Helwegen" (Ik hou van Holland) Bekijk deze video »
TV :
Ik Hou van Holland gemist? Jeroen van Koningsbrugge wordt 'hondenlul' genoemd
Zondag 1 oktober 2023 om 10:39

Bekijk hierboven de volledige aflevering van zaterdag 30 september

In de uitzending van gisteren zagen we hoe Jeroen van Koningsbrugge wordt uitgemaakt voor hondenlul. Het publiek moet erom lachen, maar ook Jeroen ziet de lol er wel van in. Bekijk het fragment hieronder.

Ik hou van Holland is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's