Oh, Wat Een Jaar gemist? Chantal Janzen steelt de show met haar Britney Spears-outfit

Oh, Wat Een Jaar gemist? Chantal Janzen steelt de show met haar Britney Spears-outfit

Zondag 1 oktober 2023 om 16:35

Dat mensen er in 1999 vergeleken met nu er bijzonder uitzagen is een feit, maar in deze aflevering van Oh, Wat Een Jaar weet teamcaptain Ruben Nicolai te verbazen met een nogal ruige look.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Oh, Wat Een Jaar</em> gemist? <em>Chantal Janzen</em> steelt de show met haar <em>Britney Spears-outfit</em> Dat mensen er in 1999 vergeleken met nu er bijzonder uitzagen is een feit, maar in deze aflevering van Oh, Wat Een Jaar weet teamcaptain Ruben Nicolai te verbazen met een nogal ruige look. Tekst gaat verder onder de video. Opvallende outfitsWaar Gerard Joling, Guido Spek en Victor Abeln redelijk goed wegkomen met hun outfits, valt Chantal Janzen op met haar behoorlijk opvallende outfit. De presentatrice lijkt namelijk verdacht veel op Britney Spears. Bekijk het fragment van Oh, Wat Een Jaar! hierboven. Oh, Wat Een Jaar! zie je zaterdagavond om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, Wat een Jaar! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hilarische beelden: Robbert Rodenburg breekt in lachen uit in Oh, Wat Een Jaar! Bekijk deze video » Oh, Wat een Jaar gemist? Gerard Joling is enorm aangekomen Bekijk deze video »
TV :
Oh, Wat Een Jaar gemist? Chantal Janzen steelt de show met haar Britney Spears-outfit

Opvallende outfits
Waar Gerard Joling, Guido Spek en Victor Abeln redelijk goed wegkomen met hun outfits, valt Chantal Janzen op met haar behoorlijk opvallende outfit. De presentatrice lijkt namelijk verdacht veel op Britney Spears.

Bekijk het fragment van Oh, Wat Een Jaar! hierboven. Oh, Wat Een Jaar! zie je zaterdagavond om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, Wat een Jaar! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's