Postcode Loterij Miljoenenjacht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Postcode Loterij Miljoenenjacht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Postcode Loterij Miljoenenjacht gemist? Bekijk hier de hele uitzending Zondag is het alweer tijd voor de laatste aflevering van dit seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht. In deze quiz kan heel wat geld worden gewonnen, zo is er een koffer in het spel met een inhoud van maar liefst 5 miljoen euro. Alle fragmenten uit deze uitzending Felle kritiek op Miljoenenjacht-kandidaat Michael: "Kan hij ook lachen?" Bekijk deze video » Miljoenenjacht: 'chagrijnige' thuiswinnaar is gesprek van de dag (video) Bekijk deze video » Geblesseerde Linda de MolNa vier afleveringen kun je zondag kijken naar het slot van het spel met de koffertjes. Het was even de vraag of Linda de Mol de spelshow wel aan elkaar zou kunnen praten in verband met blessures, ze had na haar middenhandsbeentje ook haar linkerenkel gebroken toen ze een afstapje miste. Maar uiteindelijk is dat gewoon gelukt, al bleven de hoge pumps deze keer in de kast staan. Welk bedrag neemt speler mee naar huis?In het eindspel mag de kandidaat die alle rondes heeft overleefd een voor een de koffers openen, dan is het te hopen dat de kandidaat een mooi bedrag in zijn of haar koffer heeft zitten of een goede deal weet te sluiten. In dit seizoen wist een van de spelers een prachtig bedrag in de wacht te slepen: 679.000 euro. Weet de kandidaat in deze vijfde aflevering dit prachtige bedrag te overtreffen?
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Sunday 1 October 2023 om 21:29

Zondag is het alweer tijd voor de laatste aflevering van dit seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht. In deze quiz kan heel wat geld worden gewonnen, zo is er een koffer in het spel met een inhoud van maar liefst 5 miljoen euro.

Geblesseerde Linda de Mol
Na vier afleveringen kun je zondag kijken naar het slot van het spel met de koffertjes. Het was even de vraag of Linda de Mol de spelshow wel aan elkaar zou kunnen praten in verband met blessures, ze had na haar middenhandsbeentje ook haar linkerenkel gebroken toen ze een afstapje miste. Maar uiteindelijk is dat gewoon gelukt, al bleven de hoge pumps deze keer in de kast staan.

Welk bedrag neemt speler mee naar huis?
In het eindspel mag de kandidaat die alle rondes heeft overleefd een voor een de koffers openen, dan is het te hopen dat de kandidaat een mooi bedrag in zijn of haar koffer heeft zitten of een goede deal weet te sluiten. In dit seizoen wist een van de spelers een prachtig bedrag in de wacht te slepen: 679.000 euro. Weet de kandidaat in deze vijfde aflevering dit prachtige bedrag te overtreffen?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Postcode Loterij Miljoenenjacht

Actuele video's

Meer actuele video's