DNA Singers: rapper Keizer zingt verrassend duet End of the road met zijn moeder

DNA Singers: rapper Keizer zingt verrassend duet End of the road met zijn moeder

<em>DNA Singers</em>: rapper Keizer zingt verrassend duet <em>End of the road</em> met zijn moeder In DNA Singers kon je deze keer genieten van een nogal verrassend duet. Een dame begint te zingen en de panelleden weten dan nog niet wie haar beroemde zoon is. En het is deze keer ook moeilijk te raden, aangezien het een rapper betreft waarvan niet iedereen weet dat hij ook nog eens goed kan zingen. Niemand minder dan Keizer zingt samen met zijn moeder End of the road van Boyz II Men. Bekijk het fragment van DNA Singers hieronder. DNA Singers is elke zaterdag om 21.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Zien: trillend optreden Day, dochter John Ewbank, met tante Jennifer in DNA Singers Bekijk deze video » Ernst Daniël Smid in De geknipte gast: ‘Parkinson houdt je de hele dag bezig’ Bekijk deze video » Zaterdag in DNA Singers: GTST-acteur Vincent Visser verklapt naam familielid Bekijk deze video »
Maandag 2 oktober 2023 om 10:52

In DNA Singers kon je deze keer genieten van een nogal verrassend duet. Een dame begint te zingen en de panelleden weten dan nog niet wie haar beroemde zoon is. En het is deze keer ook moeilijk te raden, aangezien het een rapper betreft waarvan niet iedereen weet dat hij ook nog eens goed kan zingen. Niemand minder dan Keizer zingt samen met zijn moeder End of the road van Boyz II Men.

Bekijk het fragment van DNA Singers hieronder.

DNA Singers is elke zaterdag om 21.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's