De Verraders: zenuwachtige Katja Schuurman wordt vastgebonden tijdens Halloween (video)

De Verraders: zenuwachtige Katja Schuurman wordt vastgebonden tijdens Halloween (video)

<em>De Verraders</em>: zenuwachtige Katja Schuurman wordt vastgebonden tijdens <em>Halloween</em> (video) We kunnen weer kijken naar een nieuwe Halloween-editie van De Verraders. Op Videoland zijn nu de eerste twee afleveringen te zien, bekijk hieronder beelden van aflevering 1 met o.a. Katja Schuurman die net als alle anderen wordt vastgebonden aan mede-kandidaten. SlaapkamersKatja is best zenuwachtig en ook Jay Jay vindt het spannend maar blijft positief, want binnen een paar seconden zijn ze los van elkaar en kunnen de drie teams strijden om de winst. De twee snelste teams krijgen de mooiste slaapkamers. Bekijk de beelden hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) De Halloween-editie van De Verraders is vanaf 30 september wekelijks te streamen bij Videoland. Bekijk ook Video: deze BN’ers doen mee aan spannende Halloween-editie van De Verraders Bekijk deze video » De Verraders-kandidaat Faya Lourens in Shownieuws over Halloween-editie: "Geen gebruik gemaakt van nazorg" Bekijk deze video »
Serie :
De Verraders: zenuwachtige Katja Schuurman wordt vastgebonden tijdens Halloween (video)
Maandag 2 oktober 2023 om 10:07

We kunnen weer kijken naar een nieuwe Halloween-editie van De Verraders. Op Videoland zijn nu de eerste twee afleveringen te zien, bekijk hieronder beelden van aflevering 1 met o.a. Katja Schuurman die net als alle anderen wordt vastgebonden aan mede-kandidaten.

Slaapkamers
Katja is best zenuwachtig en ook Jay Jay vindt het spannend maar blijft positief, want binnen een paar seconden zijn ze los van elkaar en kunnen de drie teams strijden om de winst. De twee snelste teams krijgen de mooiste slaapkamers. Bekijk de beelden hieronder.

De Halloween-editie van De Verraders is vanaf 30 september wekelijks te streamen bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's