William Spaaij voor het eerst vader geworden, bekijk de babyfoto's

William Spaaij voor het eerst vader geworden, bekijk de babyfoto's

<em>William Spaaij</em> voor het eerst vader geworden, bekijk de babyfoto's De musicalster William Spaaij is voor het eerst vader geworden. De musicalster en zijn vriendin Liza Kollau hebben een zoon verwelkomd. Trots laten de ouders hun wondertje zien. Bekijk de babyfoto's in de Shownieuws-video hierboven. "Geslaagd plot"Zoon Bowie is op 28 september geboren, onthult de acteur op Instagram. "Je bouwde de spanning, als een geslaagd plot, heel goed op maar afgelopen dondernacht, na 42 weken en 2 dagen zwangerschap, was je daar dan eindelijk en konden je kersverse mama en papa je in hun armen sluiten." TrotsHij is erg trots op zijn zoon en op zijn vriendin. "Wij kunnen niet trotser zijn met hoe je het hebt gedaan en hoe je nu de allereerste kennismaking hebt met de wereld om je heen. Maar ook hoe je ineens moet omgaan met dat lijfje en al zijn eerste ontwikkelingen buiten die heerlijke warme plek in de buik bij mama." Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Dagboek van een herdershond live: Nandi van Beurden, Jon van Eerd zingen Ploegen Bekijk deze video »
Show :
William Spaaij voor het eerst vader geworden, bekijk de babyfoto's

De musicalster William Spaaij is voor het eerst vader geworden. De musicalster en zijn vriendin Liza Kollau hebben een zoon verwelkomd. Trots laten de ouders hun wondertje zien. Bekijk de babyfoto's in de Shownieuws-video hierboven.

"Geslaagd plot"
Zoon Bowie is op 28 september geboren, onthult de acteur op Instagram. "Je bouwde de spanning, als een geslaagd plot, heel goed op maar afgelopen dondernacht, na 42 weken en 2 dagen zwangerschap, was je daar dan eindelijk en konden je kersverse mama en papa je in hun armen sluiten."

Trots
Hij is erg trots op zijn zoon en op zijn vriendin. "Wij kunnen niet trotser zijn met hoe je het hebt gedaan en hoe je nu de allereerste kennismaking hebt met de wereld om je heen. Maar ook hoe je ineens moet omgaan met dat lijfje en al zijn eerste ontwikkelingen buiten die heerlijke warme plek in de buik bij mama."

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV